Klussen

Onze klushulp en -adviezen

Installatietips voor een zorgeloos resultaat

Van het repareren van een lekkende kraan tot het vervangen van de gasslang achter je fornuis; wij hebben de meest voorkomende klussen voor jou op een rij gezet om je een handje te helpen met het klaren van de klus.

Bekijk hieronder diverse tips voor het installeren van bijvoorbeeld een radiator, badkamerventilator, wasmachinekraan of gasleiding! 

KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES
Het beste klusadvies van Sanivesk. Stappenplannen en handige video’s

Meest bekeken klussen

Klussen per ruimte

Klusadvies

Welke klus je ook gaat aanpakken: wij hebben het klusadvies voor je uitgeschreven. Met een goede klusvoorbereiding als basis, is mooi wonen zo gerealiseerd. Met veel soorten klusadviezen, klushulpen en klusvideo’s, helpen we jou de installatie te voltooien. Want zeg nou zelf: iets zelf installeren of monteren is toch het mooiste wat er is? 

Klustips

Onze klusadviezen bevatten stappenplannen en handige tips en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren klusser. Hoe goed je ook bent in klussen: het is altijd prettig om te checken of de klus gemakkelijk, sneller of beter uitvoerbaar is met onze klustips. Het doel: een zorgeloze installatie, voor een zorgeloze woonomgeving.

Voor iedere ruimte

Onze klustips en -adviezen zijn geschreven per ruimte. Zo zie je gemakkelijk welke klussen er beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken of slaapkamer! En kom je er niet uit? Ga dan langs de winkel waar je het product hebt gekocht. De specialisten daar zullen je zo goed mogelijk voorzien van hulp.