Afvoertoebehoren - Riolering

Afvoertoebehoren - Riolering

Voorkom ongemakken

Een afvoer van de beste kwaliteit voorkomt veel ongemakken in huis. Bij Sanivesk vind je alles voor je afvoer- en rioleringswerkzaamheden, zoals PPC buizen, plugstops, sifons en douche-, bad- en gootsteentoebehoren. 

AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING AFVOERTOEBEHOREN EN RIOLERING
Eerst je klus uitstippelen?

Met een goed advies is je klus zo geklaard en kun jij sneller genieten van het eindresultaat. Bekijk hier instructievideos en veelgestelde vragen per klus op onze klushulp pagina.

Voorkom ongemakken in huis

Een kapotte riolering of een sterke rioollucht in huis? Dat is verleden tijd. De afvoerleidingen en rioolbuizen van Sanivesk zijn van de beste kwaliteit en bieden een zorgeloos resultaat.

Wastafel en Sifon

Sanivesk heeft een ruime keuze aan sifons, zoals bekersifons, buissifons, flexibele sifons en plugbekersifons. Ook bevat het assortiment een ruime keuze aan sifontoebehoren, zoals rozetten, wartels, plugbouten en buisverbinders. Voor een zorgeloze wastafel heeft Sanivesk ook toebehoren zoals roosterplaten en waste-stops. Zo kun je zorgeloos genieten van je wastafel en hoef je je niet druk te maken over verstopping van de sifon.

Doucheafvoer en badafvoer

Als je op zoek bent naar een doucheafvoer of badafvoer van kwaliteit, zit je goed bij Sanivesk. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een zorgeloos resultaat. Met onze producten ervaar je geen water- en stankoverlast tijdens het douchen of in bad zitten. 

Riolering; bochten, buizen en T-stukken

Het belangrijkste van de riolering zijn de buizen. De buizen van Sanivesk zijn van PPC-materiaal. PPC is een alternatief materiaal voor PVC en is milieuvriendelijker en duurzamer. De PPC-buizen en -hulpstukken kunnen eenvoudig, zonder te lijmen, worden geïnstalleerd. Dankzij de rubberen manchetten schuif je de onderdelen snel in elkaar. Zo maak je ineen handomdraai een compleet afvoersysteem.