Afdichting - Gereedschap

Afdichting en gereedschap

De juiste tools

Bij het aanleggen van een cv- of drinkwaterinstallatie is het juiste gereedschap noodzakelijk om het leidingwerk aan te sluiten op vakkundige wijze. Verder vind je hier een groot aantal afdichtingsringen en -tapes tegen lekkage en reparatiemiddelen voor schade aan keramiek. 

AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP AFDICHTING EN GEREEDSCHAP

Gereedschap voor sanitair en verwarming 

Sanivesk heeft een goed aanbod aan gereedschap voor het monteren van een radiatorkraan en andere installaties. Wij verkopen onder meer radiatorsleutels, buigijzers, pijpsnijders en ontbramers voor koperen en stalen buizen. 

Afdichtingsringen en membranen

Om de waterinstallatie te voorzien van een goede afdichting, zijn afdichtingsringen heel belangrijk. Sanivesk heeft een groot assortiment aan afdichtingsringen. Deze komen in veel materialen, zoals rubber, fiber of kunststof.

Verstopte WC?

Het kan voorkomen dat je WC doorloopt of niet meer goed doorspoelt. Dan is waarschijnlijk de vlotterkraan of bodemklep / membraan versleten. Vervang deze eenvoudig zelf met het uitgebreide assortiment membranen voor diverse merken spoelsystemen zoals Geberit en Wisa.

Afdichtingstape

Tevens kun je gebruik maken van afdichtingstape voor bijvoorbeeld gasinstallaties. Deze afdichtingstape is geschikt voor gasdichte verbindingen tussen fittingen of kranen met schroefdraad. Zo ben je verzekerd dat er geen gas lekt uit de installatie. Ook verkopen wij Hennep afdichtingsmateriaal. Hennep is een geschikt materiaal voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen voor waterinstallaties, cv-installaties en gasinstallaties.