Kranen - Afsluiters - Toebehoren

Kranen - Afsluiters - Toebehoren

Water en verwarming

Zoek je een kogelkraan, een hoekstopkraan met flexibele slang, een vorstvrije tapkraan of een bovendeel van een messing stopkraan? Sanivesk biedt een ruime keuze aan kranen, afsluiters en toebehoren. Perfect om de installatie af te sluiten en leeg te laten lopen, maar ook om de kranen aan te sluiten op het leidingwerk op een vakkundige manier. Ook is er een optie om waterbesparende straalregelaars te kiezen. 

KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS KRANEN EN AFSLUITERS

Kranen voor water en centrale verwarming

Sanivesk heeft een divers aantal kranen voor drinkwater- en centrale verwarmingsinstallaties. Er is een ruim assortiment in onder meer kogelkranen, mini-kogelkranen, tapkranen stopkranen. Op deze manier heb je altijd controle over de watertoevoer in je CV, keuken, badkamer of toilet. Bij kluswerkzaamheden hoef je niet direct de hoofdkraan af te sluiten en kan het gebruik van water op andere plaatsen gewoon doorgaan.

Slangen, verlengstukken en S-koppelingen

Om de uitloop van de kraan flexibel te maken, wordt gebruik gemaakt van een kraanslang of kraanuitloop. Is de muurplaat te ver in de muur weggewerkt om de kraan goed te kunnen monteren? Overbrug deze afstand met een kraanverlengstuk of S-koppeling. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes- en maatvoeringen.

Straalregelaar

Wanneer je kraan niet de gewenste hoeveelheid water of juist te veel water levert, kun je gebruik maken van een straalregelaar. Bijvoorbeeld wanneer je een wastafelkraan gaat aansluiten! Een waterbesparende straalregelaar zorgt ervoor dat er een kleinere hoeveelheid water uit de kraan komt. Zo ontstaat er een soort schuimstroom; een combinatie van water en lucht. De straalregelaars van Sanivesk kunnen op zowel keukenkranen als wastafelkranen worden gemonteerd. De straalregelaars spoelen zichzelf schoon en komen in diverse kleuren en maten.  

Afwerken van de kraan

Werk je nieuwe kraan af met een nette kraanrozet. Kraanrozetten worden gebruikt voor de afwerking van de nieuwe douche- of hoekstopkraan.

Zo heb je een mooi, strak zorgeloos eindresultaat van jouw sanitair.