Gas

Gas

Veilig, stabiel en comfortabel

Het is van groot belang om de gasleiding in jouw huis zo veilig mogelijk te installeren. Bij Sanivesk hebben wij diverse gaskranen, koppelingen en gasflestoebehoren. Deze zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende uit- en maatvoeringen, zodat iedere gasleiding juist wordt aangesloten.

GAS GAS GAS GAS GAS GAS GAS

Comfort voor elke klus 

Van gaskranen en gasflestoebehoren, tot gasslangen en -koppelingen: Savivesk levert alles voor een zorgeloze installatie van je gastoestellen, zodat iedereen de gasslang veilig zal aansluiten. Het assortiment is verkrijgbaar in de meest voorkomende uit- en maatvoeringen en bevat het GASTEC QA-keurmerk voor optimale veiligheid.

Levenslang bestendig tegen hitte 

De RVS gasslangen hebben een onbeperkte levensduur, zijn hittebestendig en zijn optimaal geschikt voor het vervangen van de gasslang achter het fornuis of achter de oven. De flexibele RVS uitvoering is eenvoudig te reinigen en kan makkelijk worden gebogen om de perfecte aansluiting te maken tussen het apparaat en de gaskraan.

Alles voor je gasfles

Sanivesk levert ook diverse gasflestoebehoren om de gasfles te repareren of te vernieuwen. Denk aan gasflesslangen, koppelingen, gasdrukregelaars en aansluitsets.

Zoek een erkende installateur 

Let op: Vanaf 1 april 2023 is de Gasketelwet van kracht. Voor het werken met gasverbrandingsinstallaties dien je de juiste certificering op zak te hebben. Laat al je gasinstallaties installeren en goedkeuren door een erkend en gecertificeerde installateur. Zo kun je veilig en zorgeloos genieten van het eindresultaat.