Klusadvies

Klusadvies

Installatietips voor een zorgeloos resultaat

Van het repareren van een lekkende kraan tot het vervangen van de gasslang achter je fornuis; wij hebben de meest voorkomende klussen voor jou op een rij gezet om je een handje te helpen met het klaren van de klus.

Bekijk hieronder diverse tips voor het installeren van bijvoorbeeld een radiator, badkamerventilator, wasmachinekraan of gasleiding! 

KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES KLUSADVIES
Het beste klusadvies van Sanivesk. Stappenplannen en handige video’s

Meest bekeken klussen

Klusvideo's

Bekijk onze handige klusvideo's om te zien hoe je sommige Sanivesk-producten installeert.

 • Video

  Standaard ventilator Aan/Uit

 • Video

  Stille ventilator met Timer

 • Video

  Design ventilator met Timer / Vochtsensor

 • Video

  Meerlagen Knelfitting monteren

 • Video

  Meerlagen Persrfitting monteren

 • Video

  Meerlagen Pushfitting monteren

 • Video

  Meerlagen Buigveer gebruiken

Klussen per ruimte

Productadvies

 • Zoveel producten, <br>Zoveel keuze

  Om snel en eenvoudig de juiste Sanivesk producten te vinden bij onze doe-het-zelfpartners, zijn de producten en productgroepen ingedeeld in een specifieke kleur-segmentatie. Op deze manier vind je eenvoudig je weg in het winkelschap.

 • Hoe kies ik de <br>juiste fitting?

  De juiste fitting is essentieel voor een goedwerkend leidingsysteem. Bij Sanivesk bieden we een breed assortiment aan fittingen. Lees hier welke fitting geschikt is voor jouw klus.

Welke klus je ook gaat aanpakken: wij hebben het klusadvies voor je uitgeschreven. Met een goede klusvoorbereiding als basis, is mooi wonen zo gerealiseerd. Met veel soorten klusadviezen, klushulpen en klusvideo’s, helpen we jou de installatie te voltooien. Want zeg nou zelf: iets zelf installeren of monteren is toch het mooiste wat er is? 

Klustips

Onze klusadviezen bevatten stappenplannen en handige tips en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren klusser. Hoe goed je ook bent in klussen: het is altijd prettig om te checken of de klus gemakkelijk, sneller of beter uitvoerbaar is met onze klustips. Het doel: een zorgeloze installatie, voor een zorgeloze woonomgeving.

Voor iedere ruimte

Onze klustips en -adviezen zijn geschreven per ruimte. Zo zie je gemakkelijk welke klussen er beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken of slaapkamer! En kom je er niet uit? Ga dan langs de winkel waar je het product hebt gekocht. De specialisten daar zullen je zo goed mogelijk voorzien van hulp.