Over Sanivesk

Over Sanivesk

Zorgeloos geïnstalleerd

Sanivesk zorgt voor een zorgeloze installatie van jouw technisch sanitair. Wij voorzien elke klus van de juiste materialen en gereedschap. Bij Sanivesk ben jij verzekerd van een betrouwbaar eindresultaat.

SANIVESK SANIVESK SANIVESK SANIVESK SANIVESK SANIVESK SANIVESK
Ontzorgen <br>door een handje te helpen

Wij begrijpen dat elke klusser anders is. De een heeft twee linkerhanden, voor de ander zijn de klussen niet op twee handen te tellen. Ons assortiment is hierop afgestemd en ons A-kwaliteit installatiemateriaal verzekert kwaliteit. Daarnaast helpen wij graag een handje door de installatieklus zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gemakkelijk voor de beginner én voor de alleskunner.

Te herkennen aan <br>de kleuren in het schap

Wij geloven in duidelijkheid en helpen graag om de installatieklus slim en gemakkelijk te voltooien. Daarom houden wij van begrijpelijke communicatie, en een overzichtelijk assortiment, zodat je zonder vraagtekens de klus gaat klaren. Zo zijn onze producten te herkennen aan de kleur in het schap en de kleur op de website. Zo weet jij precies welk product jij nodig hebt.

Sanivesk: Een merk van Fetim Group

Van houtimport aan internationale handelsgroep 

SaniVesk maakt deel uit van het merkenportfolio van Fetim Group. Op 1 oktober 1919 begon oprichter F.J. Beerkens met het bedrijf "Fijnhouthandel Haarlem" en richtte zich op de import van hardhout. Begin jaren zeventig concentreerde het bedrijf zich op de opkomende doe-het-zelfmarkt. Het bedrijf zag al snel de potentie van de laatste trends en legde daarmee de basis voor het huidige Fetim. 

Tegenwoordig levert Fetim een breed scala aan producten zoals installatiemateriaal, opbergoplossingen, badkamerinrichting, raamdecoratie, ventilatiesystemen en woonaccessoires, gemaakt volgens de laatste trends en technieken met een grote diversiteit aan materialen. Bekende merken van Fetim Group zijn onder meer ModiWood, Solidfloor, Duraline en Flexxfloors.

Na bijna een eeuw is Fetim Group een internationaal opererend bedrijf en verkoopt producten in meer dan 40 landen over de hele wereld.